Alt godt kommer ... PREMIERE-cover-image

Alt godt kommer ... PREMIERE

Hella Joof, Stine Pilgaard, Maj My Humaidan og Anne Sophia Hermansen

En nærværende og sprudlende samtale om håb

  • 19. november 2024
  • Billetter fra399,00 kr.
I godt selskabI godt selskab

Billetter

NOV19

København V, Bremen Teater

tirsdag kl. 18.00

100% garanti

  • Alle billetter er originale
  • Fuld returret, hvis showet aflyses
  • Kundeservice fra bestilling til du sidder i sædet.

Bremen Teater, København V

Man siger, at alt godt kommer til den, der venter. Men spørger du Hella Joof, Stine Pilgaard og Maj My Humaidan, er det ikke nok at vente. Det kræver vilje at ændre en tilværelse eller et samfund – og viljen er et valg man tager. Tag del i samtalen, når de tre forfattere og stærke samfundsstemmer inviterer til en håbefuld samtale om alle de gode grunde, vi har til at glædes i livet. Og om hvordan vi hjælper lykken godt på vej. 

Det kan være svært at få øje på de gode ting. Krig, kriser og konflikter fylder i medierne, på vores skærme og i vores samtaler. Som mennesker har vi det med at tale mest om det, der ikke fungerer. Vi siger til hinanden, at alt godt kommer til den, der venter. Men hvor længe skal man vente, og hvad venter vi på? Er der en vilje, er der en vej, og hvorfor starter vi ikke bare et band? Det er de store spørgsmål og den røde tråd, når Hella, Maj My og Stine besøger læsningen og løsningen i deres rullende samtalesalon.

…. Til dem, der tør at håbe 

I en åben samtale udfordrer Hella, Stine og Maj My hinanden og publikum til at se nærmere på vores forhold til os selv og vores medmennesker.  

Taler vi nok med folk, vi ikke kender? Har vi for svært ved at tilgive hinanden (og os selv)? Tror vi nok på fremtiden? Og er vi overhovedet så forskellige, som vi går og tror?  

Sammen med moderator, Anne Sophia Hermansen, tager de tre forfattere håbet op som ammunition og overlevelsesstrategi.

Tag del i samtalen 

På denne særlige aften er det ikke kun Hella, Stine og Maj My, der får mulighed for tale sammen. ALT GODT KOMMER… er en åben samtale mellem de tre forfattere og dig, der sidder i salen. Glæd dig til en opløftende og inspirerende aften, der med sikkerhed giver lyst til at gå fremtiden i møde.  

Hella Joof 

Hella Joof er uddannet skuespiller og er derudover satiriker, instruktør og forfatter. Hella Joof står bag en lang række umiddelbare og underfundige bøger, hvor hun deler rundhåndet ud af sine erfaringer med blandt andet karriere, krop og kærlighed.

Maj My Humaidan 

Maj My Humaidan er journalist, podcastvært og forfatteren bag romanen, Ærømanifestet. Maj My Humaidan er blandt andet anerkendt for sin normkritiske tilgang til samfundets institutioner og til det traditionelle familieliv. 

Stine Pilgaard 

Stine Pilgaard er forfatter, sangskriver og dramatiker og står blandt andet bag bestselleren Meter i sekundet. Udover sit forfatterskab er hun en fremtrædende stemme i dansk litteratur.