En aften med Carolyne Kaddu Rasmussen -cover-image

En aften med Carolyne Kaddu Rasmussen

Carolyne Kaddu Rasmussen

Omfavnet af et moderhjerte

  • 9. december 2024
  • Billetter fra299,00 kr.
True storiesTrue stories

Billetter

DEC9

København V, Bremen Teater

mandag kl. 18.00

100% garanti

  • Alle billetter er originale
  • Fuld returret, hvis showet aflyses
  • Kundeservice fra bestilling til du sidder i sædet.

Bremen Teater, København V

Med sin hjertevarme personlighed har Carolyne Kaddu omfavnet og taget landet med storm på TV, i bøger og podcasts. Nu kan du møde Carolyne, når hun ærligt og humoristisk deler medrivende familiefortællinger og historier om sit møde med Danmark, som mor og kvinde. Glæd dig til en aften, du sent vil glemme.

Omfavnet af et moderhjerte er et foredrag om at være mor, kvinde og en del af en større familiehistorie i Danmark og Uganda. Efter en nylig tragedie i familien i Danmark begav Carolyne sig på en rejse til Uganda. Her begyndte Carolyne at dykke ned i kvinderne i sin families historie, der viste sig at trække røde tråde frem til hendes eget liv.

Aftenen handler blandt andet om stærke kvinder, der bærer sig selv og en hel familie; om kvinder, der kører safari-rally og tager chancer, men også om kvinder, der må følge normer, der ikke altid tilgodeser dem selv. En universel problematik, der i forskellig indpakning kommer til udtryk i både Østafrika og her i Danmark.

Om Carolyne Kaddu Rasmussen
Carolyne er født i Uganda og opvokset i Kenya. Med en kandidatgrad i Sygeplejevidenskab (cand.cur), har hun skabt særlige, empatiske og engagerende foredrag og bøger. Carolyne er kendt fra TV2's "Helt Sort", hvor hun medvirker med sin søn, Melvin Kakooza. Derudover er hun også medvært på podcasten "Soul Sisters" sammen med Michèle Bellaiche, hvor de sammen skaber inspirerende indhold i øjenhøjde.