VILLA, VOVSE OG VANDSENG-cover-image

VILLA, VOVSE OG VANDSENG

Anne Glad og Kristine Viren

Foredrag med Anne Glad og Kristine Virén

  • 13. januar 2025
  • Billetter fra299,00 kr.
Livsstil og gastronomiLivsstil og gastronomi

Billetter

JAN13

Odense C, Magasinet

mandag kl. 18.00

100% garanti

  • Alle billetter er originale
  • Fuld returret, hvis showet aflyses
  • Kundeservice fra bestilling til du sidder i sædet.

Magasinet, Odense C

Vores hjem, og de ting vi omgiver os med, sladrer om, hvem vi er! Mød livsstilsekspert Anne Glad kendt fra Kender du typen? og ekspert fra Hammerslag Kristine Virén, når de inviterer til en aften, hvor vi bliver meget klogere på os selv og vores boligindretning. Kort sagt: Hvorfor bor vi som vi gør, og hvad siger det om os?

Vi bygger og indretter som aldrig før

Danskerne kan ikke få nok af at se, hvordan andre mennesker har valgt at bo og indrette deres hjem, og hvad de har betalt for det. Ikke mindst for at finde inspiration til egne projekter, men også fordi vores indretning, boligformer og omgivelser siger rigtig meget om, hvem vi er. 

Er du typen med vandseng, loppefund eller to airfryers?

Det bliver en særdeles underholdende aften med fokus på tidens tendenser lige fra arkitektur til indretning. Undervejs vil Anne og Kristine også diskutere, om vi kan inddeles i typer, alt efter hvad vi bor i, hvad vi køber til boligen og hvordan vi styler den?

“Hvad nu, hvis de kom hjem til mig?”

Anne og Kristine vil fremhæve særlige karakteristika i dit område, fortælle behind-the-scenes-anekdoter fra deres mange programmer  - og så skal vi også have afsløret, om der måske sidder én i salen, der stadig har en vandseng! Publikum bliver helt sikkert også inddraget i diskussionerne og får plads til at stille spørgsmål.

Og gad vide, hvad Anne og Kristine ville lægge mærke til, hvis de kom hjem til dig…? 


En hilsen fra Anne og Kristine